Str. 9 Mai bl.5 sc. B ap. 2 - Bacau Luni - Vineri 10:00-18:00 0234-524099 / 0745-860166

O metoda  revolutionara in domeniul frumusetii! Materialul folosit: dioxidul de carbon injectat sub piele. Carboxiterapia este o alternativa la chirurgia estetica si la produsele de tip Botox si acid hialuronic (filere).

Injectiile cu dioxid de carbon au rolul de a dilata vasele de sange, imbunatatind circulatia sangelui si a oxigenului, stimuland regenerarea celulelor epidermei.

Metoda este lipsita de durere, foarte rapida fata de produsele deja consacrate (Botox, filere)  , procedeul durand  4 – 5 min.

Indicatiile metodei sunt:

  • Elimina celulita
  • Imbunatateste aspectul vergeturilor vechi si noi
  • imbunatateste remarcabil ridurile
  • Reduce stratul de grasime
  • Diminueaza cearcanele
  • Imbunatateste aspectul pielii cu acnee, cicatrici
  • Stimuleaza cresterea parului in cazul alopeciei

Cum se efectueaza carboxiterapia?

Injectiile cu dioxid de carbon imbunatatesc calitatea pielii. Cu ajutorul unor ace fine, se introduce subcutanat  cantitati mici de dioxid de carbon care vor stimula organismul sa creasca numarul vaselor de sange in zona tratata si astfel cantitatea de oxigen creste local.

Cu ajutorul pistolului de mezoterapie se regleaza debitul de dioxid de carbon, timpul de injectare si procentajul dozei administrate. Carboxiterapia nu este toxica, nu are efecte secundare sistemice deci poti sa o efectuezi fara ezitare. Apar doar niste dureri usoare si tranzitorii la locul injectarii.

 Este nevoie de cel putin 6-7 sedinte, efectele fiind vizibile dupa aproximativ 3 sedinte.

Cum functioneaza carboxiterapia?

Odata injectat, dioxidul de carbon patrunde cu usurinta in tesuturile subjacente exercitandu-si actiunea. Se efectueaza un usor masaj la locul injectarii pentru difuzarea  aceestuia mai rapid si astfel sa ajunga mai repede la celulele rosii din sange, favorizand oxigenarea tesutului. Oxigenul produs poate fi utilizat pentru reactiile metabolice si duce la stimularea arderii grasimilor.

Rezultatele se vad imediat, imbunatatind calitatea tesutului.

Ideala pentru celulita si vergeturi

Carboxiterapia corecteaza aspectul de coaja de portocala in cazul celulitei, efectele fiind vizibile imediat. Pentru mentinerea efectului sunt necesare mai multe sedinte de carboxiterapie.

Carboxiterapia este folosita pentru estomparea vergeturilor vechi precum si a cicatricilor recente. Chiar daca vergeturile nu dispar complet, ele se estompeaza vizibil dupa 6 sedinte de carboxiterapie. Pielea nu va mai avea acel aspect zbarcit, vergeturile isi pierd acea culoare alba, pielea fiind mai omogena. Cicatricile de pe sani sau de pe abdomen pot fi estompate cu ajutorul aceleasi metode.

Ajutor impotriva obezitatii

Carboxiterapia este eficienta si in cazul obezitatii. Specialistii au descoperit faptul ca aceste injectii cu dioxid de carbon au drept rezultat reducerea tesutului adipos si reducerea circumferintei taliei. Carboxiterapia dilata vasele, nu este un gaz toxic, fiind absorbit cu usurinta de catre sistemul nostru sanguin, acest gaz fiiind apoi eliminat prin respiratie sau prin urina. Dioxidul de carbon va distruge celulele grase!

Ajutor impotriva cearcanelor si ridurilor

Doamnele care s-au saturat de Botox pot apela cu success la carboxiterapie pentru a scapa de riduri! Cele mai profunde riduri se vor estompa dupa 12 sedinte de carboxiterapie! Injectiile cu dioxid de carbon permit o mai buna circulatie a oxigenului prin vasele de sange, intinerind celulele pielii.

Contraindicatiile sunt minime: pacientilor li se recomanda sa nu faca baie sau dus timp de patru ore, exercitii fizice intense  timp de doua ore dupa administrarea injectiilor.